Bestrating sfeerbepalend in uw tuin

Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring in alle mogelijke soorten van sierbestrating en zijn in staat de meest ingewikkelde ontwerpen voor u te realiseren.

Vakwerk in bestrating gegarandeerd

Bestrating speelt een steeds grotere rol bij de inrichting en de uitstraling van tuin, terras of bedrijfspand. Het maakt deel uit van een interieur of is een verlengstuk er van. U kunt bij ons terecht voor het vakkundig bestraten van terrassen, paden of oprit. Ook reparatiewerkzaamheden aan uw bestaande bestrating voeren we uit.

Hoveniersbedrijf Tober verzorgt alle werkzaamheden rondom het bestraten. Van het aanbrengen en het trillen van het zand tot het knippen en zagen van de stenen en opsluitbanden. Oude grond en puin wordt door ons afgevoerd. Of u nu cirkels, slingerpaadjes, wenteltrappen, oude waaltjes of keitjes in waaierverband wenst, we kunnen u vakwerk garanderen.

Iedereen kent wel straten en pleinen die een nostalgische sfeer uitademen. Vaak wordt dit gevoel toegeschreven aan de vaak oude gebouwen. Toch blijkt dat vooral de straat waarop we lopen een enorme rol speelt in de uitstraling en beleving van deze plekken. Tuinen waarin gebakken steen is toegepast stralen een vanzelfsprekende rust uit welke ook heerst in oude binnensteden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor hetbestraten van uw tuin of oprit.

Neem contact op